Minőségi, egyedi bútort keres?

Cégünk több, mint 20 év szakmai tapasztalattal és elhivatottsággal áll az Ön rendelkezésére.

Célunk az egyedi bútorgyártás magas színvonalú megvalósítása korszerű technológiák és minőségi alapanyagok, vasalatrendszerek felhasználásával.

Legyen szó akár lakásberendezésről (konyha-, fürdőszoba-, nappali- és hálószoba bútorok, beépített szekrények), akár üzletberendezésről (irodák, közösségi terek, autószalonok), elsőosztályú termékeinket a megrendelő igényeire szabva állítjuk elő, az egyszerű formavilágtól a klasszikuson át, egészen a legmodernebbekig.

Számtalan másik lehetőség közül választhatna. Miért épp mi?

Tapasztalat

A több, mint 20 éves szakmai múltnak köszönhetően kiforrott gyártástechnológiával, megfelelő technikai háttérel (számítógépes tervezés, CNC-marás), megbízható beszállítói körrel állunk az Ön rendelkezésére.

Kreativitás

A tervezéstől az anyagkiválasztásig segítjük megrendelőinket, szolgáltatásunk magába foglalja a bútorok formatervezésén és alaprajzi elhelyezésén túl a kiegészítők, falszínek, tapéták, burkolóanyagok kiválasztását, harmonizálását.

Igények

Számunkra a legfontosabb, hogy az Ön egyedi elképzelései tökéletesen, lehetőleg kompromisszumoktól mentesen valóra váljanak, anélkül, hogy a minőségből engednie kelljen. Szakembereink ehhez nyújtanak segítséget.

Alapanyagok

Termékeink kizárólag első osztályú anyagokból készülnek, legyen szó laminált bútorlapok széles skálájáról, tömörfa-, fúrnéros-, vagy akár akril anyagokról, minőségi felületkezeléssel.

Mobilitás

Bár fióktelepünk Győrben található, a távolság nem jelent akadályt. Korábbi és jelenlegi ügyfeleink szép számmal vannak az ország több pontján és külföldön egyaránt.

Megbízhatóság

Az itt felsorolt összetevők megfelelő kombinációja garantálja azt, hogy az általunk gyártott bútorok és szolgáltatásaink ügyfeleink igényeinek maximálisan megfeleljenek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

1071 Budapest, Dembinszky utca 44. fsz. 4.

9012 Győr, Koroncói úti major

+36 30 641 8215

+36 30 939 6858

butorasz@butorasz-muhely.hu

gyartas@butorasz-muhely.hu