A Bútorászról

A BÚTORÁSZ-MŰHELY Kft. 1999 őszén alakult a megszűnő Bútorász Bt. szakembergárdáját, gépparkját és megrendelői körét is átvéve. Cégünk, megtartva a korábbi vállalkozás megszokott szakmai színvonalát és igényességét, folyamatosan keresi az új lehetőségeket a vásárlók igényeinek maximális kielégítése érdekében.

Célunk az egyedi bútorgyártás magas színvonalú megvalósítása korszerű és minőségi alapanyagok, kellékek felhasználásával. A tervezéstől az anyagkiválasztásig segítjük megrendelőinket, hogy a végeredmény mindenki megelégedésére szolgáljon.

Fő profiljaink közé tartozik a lakásberendezés: konyha-, fürdőszoba-, nappali- és hálószoba bútorok, beépített szekrények; az üzletberendezés: irodák, fogadóhelyiségek, autószalonok készítése, amiket a megrendelő igényei szerint a legkülönfélébb anyagokból állítunk elő.

Munkáink között megtalálhatóak a laminált bútorlapból, tömörfából, furnéros-, dekoros- illetve akril anyagokból készített bútorok, melyeket igény szerint felületkezelünk.

Az 1200 m2-es telephelyünkön lehetőség van faipari bérmunkák - lapszabás, élzárás, akril lapgyártás és minőségi felületkezelés (pácolás, lakkozás, selyemfényű, magasfényű és antikolt festés) elvégzésére is.

Az általunk gyártott bútorok és berendezések számunkra mesterségünk címerét jelentik. Eredményeink mozgatórugója elhivatottságunkban rejlik.

Reméljük, bemutatkozásunkkal és referenciáinkkal elnyerjük bizalmát, és hamarosan leendő partnereink között üdvözölheltjük.


Kerekes Endre
ügyvezető

1071 Budapest, Dembinszky utca 44. fsz. 4.

9012 Győr, Koroncói úti major

+36 30 641 8215

+36 30 939 6858

butorasz@butorasz-muhely.hu

gyartas@butorasz-muhely.hu